Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί ένα μάθημα;

Η διάρκεια ενός μαθήματος είναι 50 λεπτά από τις 10:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ και 45 λεπτά από τις 18:00 μ.μ έως τις 22:00 μ.μ

Είναι δύσκολο να μάθω χορό;

Χορό μπορούν να κάνουν όλοι ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή τη σωματική τους διάπλαση. Χρειάζεται μόνο θέληση και υπομονή και όχι ιδιαίτερες ικανότητες, ταλέντο ή προηγούμενες γνώσεις. Η διδασκαλία των χορών latin, ευρωπαϊκών και ελληνικών, ξεκινάει από το μηδέν και προχωράει σταδιακά και ανάλογα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα θα μάθω να χορεύω;

Θα είστε σε θέση να χορεύετε τα βασικά βήματα μετά από τα πρώτα σας 2-3 μαθήματα. Θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τον κάθε ρυθμό μετά από 4-5 μαθήματα. Απο εκεί και μετά εξαρτάται από το τι θέλετε εσείς από το χορό σας και από το πόσο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε για το στόχο σας. Ένα μέσο όρο πάντως από 2 units την εβδομάδα για ένα χρόνο περίπου αρκεί για να χορεύετε τα πάντα πολύ καλά.

Πόσο κοστίζει;

Υπάρχουν αρχικά πακέτα γνωριμίας με σημαντικές εκπτώσεις είτε επιλέξετε να πληρώνετε μετρητοίς είτε με δόσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν και ειδικές προσφορές.
Το πρώτο σας μάθημα είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ.
Η συνέχεια των μαθημάτων σας και το κόστος τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιούς χορούς θέλετε να μάθετε, σε τί επίπεδο θέλετε να τους φτάσετε, τη συχνότητα και τη διάρκεια της φοίτησής σας.
Πάντως μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο δάσκαλός σας θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει και να σας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και προσωπικές προτιμήσεις για να μπορείτε να κάνετε την πιο κατάλληλη και σωστή επιλογή.

Έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ποτέ θα προλαβαίνω να κάνω τα μαθήματα μου;

Οι σχολές λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 π.μ έως τις 22:00 μ.μ και το Σάββατο από τις 10:00 π.μ έως τις 18:00 μ.μ..Υπάρχει λοιπόν ελεύθερο ωράριο φοίτησης, πράγμα που σημαίνει πως αναλόγως με το προσωπικό σας πρόγραμμα και το πόσο χρόνο θέλετε να αφιερώσετε για το χορό σας μπορείτε να κανονίσετε τα μαθήματά σας στη συχνότητα και στη διάρκεια που βολεύει εσάς.

Πόσο ικανός θα είναι ο δάσκαλος μου;

Όλοι οι δάσκαλοι των σχολών μας έχουν περάσει από ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης σε όλα τα είδη χορού. Έχουν κάνει εκατοντάδες ώρες προπόνησης, έχουν περάσει από εξετάσεις και σε τακτικά χρονικά διαστήματα συνεχίζουν την επιμόρφωσή τους με σεμινάρια πάνω σε νέες εξελίξεις σε θέματα χορού. Έχουν τις γνώσεις, την ικανότητα και το πάθος να σας κάνουν το είδος χορευτή που θέλετε να γίνετε. Να είστε σίγουροι πως οι δάσκαλοι που έχουν επιλεγεί για εσάς είναι επαγγελματίες και οι καλύτεροι στο χώρο.

Μπορώ να μάθω μόνο έναν χορό;

Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε όλους τους χορούς οι οποίοι ατομικά και συνολικά έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Το θεμιτό αποτέλεσμα είναι να μάθουμε να χορεύουμε. Από εκπαιδευτικής άποψης εκμεταλευόμαστε το συγγενικό σύστημα διδασκαλίας και την διαφορετικότητα των στοιχείων που μας συνθέτουν αυτό που λέμε "χορεύω". Από την πλευρά της διασκέδασης, ο χορός ξεκινάει από ανθρώπινο ένστικτο, είναι ανάγκη έκφρασης και όχι βιωσιμότητας.Δεν θα σας άρεσε να είστε σε θέση όπου κι αν βρίσκεστε (disco, club, συνεστίαση, δεξίωση κλπ) να έχετε την άνεση να σηκώνεστε και να χορεύετε σε ότι ακούτε; Εάν παρόλα αυτά η επιθυμία σας είναι ένας και μοναδικός χορός, οι σχολές μας σαφώς και μπορούν να σας την εκπληρώσουν.

Θα έρχομαι μόνος / μόνη με ποιον θα χορεύω;

Καταρχήν θα χορεύετε με το δάσκαλο ή με τη δασκάλα σας, καθώς και με τους υπόλοιπους συνεργάτες της σχολής σας. Μέσα από τα μαθήματα σας θα γνωρίσετε κι άλλους "συμμαθητές" σας και ειδικά στα εκπαιδευτικά μας parties, θα έχετε τη δυνατότητα να χορέψετε με πολλά άτομα όλα τα είδη χορού.

Μπορώ να κάνω μόνο ιδιαίτερα μαθήματα / μόνο ομαδικά μαθήματα;

Στις σχολές χορού Gene Kelly λειτουργούμε με ένα συγκεκριμένο σύστημα διδασκαλίας προκειμένου να έχουμε ένα καθόλα σωστό, ολοκληρωμένο και επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ο συνδιασμός ιδιαίτερου μαθήματος, ομαδικού μαθήματος και εκπαιδευτικών parties. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις οργανωνόνται ειδικά τμήματα ομαδικών μαθημάτων ή ιδιωτικών ωρών μεμονομένα.