Προγράμματα Διδασκαλίας

Η εκμάθηση των αγαπημένων σας χορών στις σχολές χορού GENE KELLY, γίνεται μέσα απο ένα συγκεκριμμένο σύστημα διδασκαλίας. Το σύστημα αυτό αποτελείται απο ενότητες μαθημάτων ή αλλιώς units, όπου η κάθε ενότητα περιλαμβάνει 1 ιδιαίτερο μάθημα, 1 ομαδικό μάθημα και 1 *2ωρο χορευτικής εξάσκησης.

Ιδιαίτερο μάθημα

Το ιδιαίτερο σας μάθημα διαρκεί 45-50 λεπτά. Ο δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά με εσάς και σας μαθαίνει τα βήματα και τις φιγούρες στους χορούς που έχετε επιλέξει με βάση πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χορού.

Ομαδικό μάθημα

Το ομαδικό σας μάθημα διαρκεί 45-50 λεπτά. Το κάθε τμήμα περιέχει έως 8 άτομα ίδιου επιπέδου.Τα 20 πρώτα λεπτά αντιστοιχούν σε χορευτική γυμναστική, δηλαδή ασκήσεις για να ζεστάνουμε και να δυναμώσουμε τους μυς από το κεφάλι έως και τις άκρες των ποδιών μας. Τα επόμενα 20 λεπτά τα αφιερώνουμε σε τεχνική και body control, στύλ και στις επιμέρους λεπτομέρειες του κάθε χορού. Τέλος τα εναπομήναντα 5- 10 λεπτα συνθέτουμε μια χορογραφία βασισμένη στα στοιχεία τεχνικής που δουλέψαμε, για να αποκτήσει η κίνησή μας μεγαλύτερη άνεση και αρμονία.

2ωρο χορευτικής εξάσκησης

Είναι το λεγόμενο party. Σ΄ένα ασφαλές, οικογενειακό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε πρακτική εφαρμογή όσων έχετε μάθει στα ιδιαίτερα και ομαδικά σας μαθήματα. Οι δάσκαλοι χορεύουν μαζί σας και σας συστήνουν στους υπόλοιπους μαθητές. Μαθαίνετε να χορεύετε σε κανονικές συνθήκες χορού και με πολλούς διαφορετικούς παρτενέρ.Χαρά, διασκέδαση και πολύ χορός.

Η πάραπάνω αλυσίδα μαθημάτων αποτελεί εγγύηση για ένα σωστό, ολοκληρωμένο και επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παιδικά Τμήματα

Ο χορός είναι για όλους!!! Είναι ένα hobby που μπορεί ευχάριστα και σωστά να καλλιεργήσει το σώμα και το πνεύμα των μικρών μας φίλων από 6 ετών και πάνω.

Χορογραφίες Γάμου

Έφτασε λοιπόν αυτή η ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας... η κοινή σας πορεία.... μπορούμε να σας παρέχουμε μαθήματα ειδικά γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

Επαγγελματικά Προγράμματα

Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για τους αυριανούς άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες καθηγητές χορού.

Τρια Επίπεδα Χορού

Μέσα απο τρια κυρίως επίπεδα χορού μπορείτε να επιλέξετε το είδος χορευτή που θέλετε να γίνετε.

Χάλκινο

Είναι η επικοινωνία στην πίστα. Το πρώτο αυτό επίπεδο δημιουργεί έναν ολοκληρωμένο χορευτή που θα μπορεί να χορεύει με οποιονδήποτε παρτενέρ και να στέκεται σωστά στην πίστα.

Αργυρό

Το δεύτερο στάδιο δημιουργεί έναν εξαιρετικό χορευτή με καλύτερο έλεγχο σώματος, πιο δεμένα μέλη και επιπλέον στοιχεία όπως απαλότητα, ευλυγισία, προχωρημένο στύλ.

Χρυσό

Στο στάδιο αυτό μιλάμε πλέον για έναν τέλειο χορευτή. Βρισκόμαστε στην κορυφή γνώσεων, τεχνικής και στύλ.